Привітання

Шановні ! Радо вітаю Вас на моєму блозі!
Тут ви знайдете багато цікавої інформції про такий напрямок позашкільної освіти яе науково-технічна творчість.
Інформація розміщена на блозі буде цікава як для педагогічних працівників з позашкільної освіти (моїх колег), так і батьків дітей, які не байдужі до майбутного своїх дітей, бажають розвивати їх і надавати їм додаткову освіту. Також для вихованців нашого закладу та їх батьків, які бубуть раді бачити успіхи своїх дітей.

Заступник директора з НВР Станції юних техніків м. Кропивницького

понеділок, 23 квітня 2018 р.

     
   18.04.2018 року о 14.00.  в закладі  були  проведені  відбіркові  етапи обласних  виставок-конкурсів  науково-технічної творчості учнівської молоді  “Наш пошук і творчість – тобі, Україно!”  та робіт учнів молодшого шкільного віку  з початкового технічного моделювання.
       Компетентне журі у складі Вероніки  Сурмач, директора  КЗ СЮТ, Лідії Зарічанської , заступника директора  з НВР та методистів Світлани Бондаренко і Ірини  Костинської,  та Марини Курбан, практичного психолога, розглянули 15 робіт  наданих на конкурс   «Наш пошук і творчість – тобі Україно!» та 3 роботи представлені на конкурс робіт ПТМ. Відповідно до затвердженого положення про ці конкурси було  відібрано 13 робіт.  На конкурс були представлені роботи вихованців гуртків початкового технічного моделювання, виготовлення іграшок-сувенірів, історико -технічного стендового моделювання, художньої обробки деревини та прикладних мистецтв.
        Володимир Цись, завідувач відділу організаційно-масової роботи оформив необхідні документи та надав роботи до обласного центру технічної творчості учнівської молоді для участі у обласному етапі.
        Бажаємо учасникам конкурсів подальших успіхів та перемог. 


                                                                                                                                                                                                    


Немає коментарів:

Дописати коментар