Привітання

Шановні ! Радо вітаю Вас на моєму блозі!
Тут ви знайдете багато цікавої інформції про такий напрямок позашкільної освіти яе науково-технічна творчість.
Інформація розміщена на блозі буде цікава як для педагогічних працівників з позашкільної освіти (моїх колег), так і батьків дітей, які не байдужі до майбутного своїх дітей, бажають розвивати їх і надавати їм додаткову освіту. Також для вихованців нашого закладу та їх батьків, які бубуть раді бачити успіхи своїх дітей.

Заступник директора з НВР Станції юних техніків м. Кропивницького

понеділок, 23 квітня 2018 р.

   
  20, 21 квітня 2018 року працівники Станції юних техніків Зарічанська Л.В., Костинська І. О., Курбан М.І. Бондаренко С.А., Цись В.В. , Решетов С.О. та Семенюта С.С. прийняли участь у проведенні третього Всеукраїнського освітнього Фестивалю «STEM», який проходив на базі Льотна академія національного авіаційного університету.
     Фестиваль проводився з метою ознайомлення педагогічної громадськості з напрямами STEM –освіти, обміну досвідом, підвищення інтересу молоді до винахідницької та науково-дослідницької діяльності та сучасної науки, створення платформи для спілкування однодумців, пошуку і підтримки перспективних наукових ідей та демонстрації рівня освітніх досягнень в інформаційній сфері.
     В рамках цього заходу ми прийняли участь у виставці «Професії майбутнього», на якій Цись В.В. та Решетов С.О. представили  діючий проект залізниці та Семенюта С.С.  представив радіокеровані моделі літаків виготовлені вихованцями на заняттях гуртків залізничного  та авіамоделювання.  Костинська І.О. та Зарічанська Л.В. провели майстер-клас «Україна – єдина !», участь в якому взяли більше ніж 80 гостей фестивалю  з нашого міста і не тільки.  Завдання майстер-класу  з задоволенням виконували не тільки діти, а і дорослі.  В подарунок вини отримали роботу, зроблену власноруч.



 

                           



    

Немає коментарів:

Дописати коментар